Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Var är alla?

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Inte kan det bara vara jag och några få andra som slutar upp att röka?

För några år sedan skrevs det mycket i detta forum. Var hjälpsamt att få kommentarer av varandra. Kliv gärna fram alla ni som läser och var med och kommentera i andras inlägg eller skapa egna. Det vore tacksamt =)

Hur som helst Dag 4 med plåster. Det lunkar på. Aningen rastlös och längtar till balkongen för att röka. Men mest av allt längtar jag efter ett liv som rökfri.

Kommentarer

Hej Sahara! Håller med dig

Hej Sahara! Håller med dig helt och fullt! Blir lite ledsen när jag ibland går in och läser på sidan.
Själv har jag snart 900 rökfria dagar och jag har kommit rätt långt ifrån detta med att sluta röka. När jag var ny här så hittade jag vänner och vi verkligen peppade varandra i nöd och i lust. Många gånger hade vi så kul att jag satt ensam hemma och skrattade ändå högt åt inläggen! Kan sakna den tiden fast det är skönt att vara fri nikotinmonstret!
Hoppas du kan hitta några andra nya här och att du får uppleva detsamma! Gör kanske en typ av kontaktannons på sidan?
Håll i och håll ut så kommer också du att klara detta! Lycka till och kramisar!

Tack för svar Tant grön!! Det

Tack för svar Tant grön!! Det värmde :) Jag har varit medlem i 4-5 år, och då fanns det precis som du säger en härlig anda här i forumet. Saknar kamratskapet och skratten som du beskriver. Wow du är ju fantastiks som är förbi 900 dagar. Stort grattis till det! Jag har kämpat på av och till under åren och nu ör hälsan i så dåligt skick att jag inte har råd att riskera mer. Jag har så mkt kvar i livet att uppleva!! Kram!

Har "slutat" röka flera

Har "slutat" röka flera gånger och håller på nu igen...10 dagar den här gången,,, 15 mg plåster och sugtabletter,,,, hoppas det kommer gå bra,,, hostar och känner mig sjuk, lite yr ibland men annars börjar luktsinnet komma krypande tillbara,,, det skönaste är ju att tvätten luktar rent i flera dagar :-)

Jessie, Känner igen det där

Jessie, Känner igen det där med smak- och luktsinnet! Jag åt min favorit Thai-rätt och den smakade helt annorkunda. Min favoritbakelse smakade plötsligt alldeles för sött. Får nog ändra om matsedels helt framöver! Haha =D

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se