Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Så nöjd övermig själv igen!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Nu har jag klarat en vecka. Det här året har jag slutat röka så löjligt många gånger, kan väl kalla det att minska. För minska har jag gjort, gick från 10-15 till knappa 5 om dagen om ens det. Och nu försöker jag bli helt fri, igen. Det är nu snart ett år sedan jag höll upp några veckor och för mig känns det här som en bra årstid att sluta. Men vill så väldans gärna att det ska gå nu. Springer ca 30 minuter om dagen för att hålla motivationen uppe, men kom gärna med flera tips om ni har

Kommentarer

Det är bra att du gör ett

Det är bra att du gör ett nytt försök,du kommer att klara det eftersom du har lärt dig från tidigare..
Jag själv klarade inte mig vid första försök,kunde hålla tre rökfria veckor,just är den andra försök och jag är inne på nionde rökfria månaden..Suget kom ofta och vinkar,hälsar på mig men den inte välkommen längre,den tappat makten..
Önska dig all lyckan.håll ut o kämpa på.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se