Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Två Månader..!

Jag har idag varit rökfri i 2-månader. Det har i det stora hela gått riktigt bra. Självklart så dyker suget upp emellan varven. Brukar då tänka på allt negativt som rökningen för med sig, och vilka onödiga risker man tar när man röker. Visst så mår jag väl inte helt toppen nu heller, men delvis så beror vissa saker fortfarande på abstinens, t ex kan jag vissa stunder vara lätt irriterad, det beror nog på att kroppen inte riktigt har fattat att det blir ingen mera nikotin. Men allting får ta den tid det tar. Nu ska jag jobba på med detta och hoppas återkomma om en månad ren & fri fortfarande. Kämpa på Ni hjältar. Kram..!

Kommentarer

Bra jobbat.Grattis till de

Bra jobbat.Grattis till de två rökfria månader..
Kämpa på och lycka till

Tack Viljans triumf, det

Tack Viljans triumf, det värmde. Såg att du hållit upp i 9 månader, Starkt gjort av Dig. Du är en förebild för mig. Det gäller att inte ge upp, så kanske jag också snart är på 9- månader. Tack.

Grattis ! 58 dagar för mig

Grattis ! 58 dagar för mig idag.

Kämpa på, jag känner också röksug ibland!

Grattis! Snart blir det 3

Grattis! Snart blir det 3 månader för oss, eller hur? :)

3 månader nu, hoppas att det

3 månader nu, hoppas att det fortfarande går bra för dig med?

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se