Dag 9

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Igår framåt eftermiddagen var det svårt, även mot kvällen. Men det gick, en minut i taget.

Upptäcker att jag sover väldigt mycket bättre nu. Jag har inga problem med att somna på kvällarna längre. Just att somna har länge varit ett problem för mig, men under dessa dagar så har det varit svårt att en orka titta på mobilen innan läggdags. Tror att jag sover djupare också, känner mig utvilad och inte lika grötig i huvudet som tidigare. Är det någon som känner igen sig i detta?

En annan skillnad jag har upptäckt är frukosten. Har aldrig varit en frukostmänniska och jag har tidigare tvingat i mig mat för att undvika kurrande mage på föreläsningar eller morgonmöten. Men nu blir jag hungrig redan på vägen till jobbet på morgonen, med kurrande mage och hela köret. Rökte tidigare på väg till jobbet så det var alltid min frukost förut och då kunde jag stå mig till 10-11. Men nu måste jag ha en macka så fort jag är framme vid 8 för att inte avlida. Någon annan som märkt av detta?

I övrigt så känns det lättare idag än igår. Inte fått något stort begär. Kollar appen lite då och då och glädjs åt att jag skippat så många cigg.

Kommentarer

Var försiktig, du är i en

Var försiktig, du är i en ganska kritisk period just nu. Bra nyheter, det kommer att bli bättre även om du inte tror det. Håll i.

Tack så mycket. Skönt att du

Tack så mycket. Skönt att du skriver kritisk period för det känns mycket jobbigare nu än tidigare faktiskt. Däremot lättare idag.

Märker att det är svårare framåt eftermiddagarna. Var samma igår på eftermiddagen.
Den där efter-jobbet ciggen och efter-middagen saknar jag något fruktansvärt ;)

Idag är det fredag, har klarat en helg tidigare och planerar att klara denna med!
Inga fester inplanerade tack och lov!

Bra jobbat! Fortsätt hålla

Bra jobbat! Fortsätt hålla garden uppe! Utöver det, ja jag känner igen det där med behovet av frukost mer.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se