107 dagar, snart 4 månader!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Häftigt det här ändå. De första dagarna och veckorna var loggen verkligen min räddning. Det hjälpte mg att avreagera och motivera mig själv. Nu har 107 dagar gått och jag har inte tagit ett enda bloss, eller något nikotin alls.
Jag tänker fortfarande på rökning, däremot inte att jag vill röka. Cigaretter gör sig påmint dagligen och jag kan fortfarande känna den här tomheten. Det påverkar mig dock inte alls lika mycket, det kommer allltmer sällan och går över fort. Jag känner inom mig hur äckligt det vore vara nu. Jag känner mig renad från cigaretter ovh då vill jag inte smutsa ner mig igen. Dessutom luktar det för jävligt. Jag kan Idag inte förstå att jag rökt i 14 år och inte slutat tidigare. För med handen på hjärtat, nu när det gått en tid så känns det verkligen värt det! Allt positivt lever kvar med en medan abstinensbesvären bara finns kvar under en kort tid.

Kämpa på allihopa!! Ni klarar detta!!

Kommentarer

Hej!! Stort grattis till

Hej!!
Stort grattis till dig..
Har gått över ett halvt år för mig/rökfri.Fortfarande(tomhet känsla) ibland saknad till cig-men aldrig tänkte på att röka eller ta en bloss..
Cig-är bara en bluffmakare,den skapar bara ohälsa och rensa plånboken..
Håll ut och lycka till

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se