Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Slutade igår

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Hej på er!

Igår kl. 21 rökte jag min sista cigarett. Det är inte första gången jag har försökt sluta (men förhoppningsvis sista :)) Tycker dock detta är skitjobbigt... Alltid samma sak: livet känns tomt, meningslöst och allt blir bara som en enda kamp mot röksuget. Lägg på trötthet, grinighet och ångest ovanpå det - riktigt jobbigt!! (även jobbigt för familj och vänner)
Har svårt med motivationen när allt slår till samtidigt. Mitt skäl för att sluta är främst hälsan, får hemsk ångest av att tänka på att dra in gift genom lungorna - bättrar ju inte på "hälso-oddsen" direkt....

Kämpa på alla ni duktiga personer här inne!!

Kommentarer

Hej!! Välkommen till rökfria

Hej!!
Välkommen till rökfria tåget.
Allting kommer att bli lättare med tiden..man är röksugen ibland,men ändå stolt rökfri..
Extra tålamod behövs.Jag fimpat (Feb-2018) liksom du för hälsans skull.Det var den bästa investering på hälsan och starkaste skälen(motivation) för att fimpa..
Massa av vinster väntar på dig.
Lycka till.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se