2 månader och snart tre fulla dygn (imorgon kl 5.00)

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Haft några dagar som jag har haft lite bråkiga tankar. Men nu är hjärnan i rätt riktning igen. Har insett att jag gått in i tredje månaden (3,6,9) och om jag låter bli att testa "ett enda bloss" så behöver jag aldrig mer göra de första två månadernas kämpande. Jag mår bra. Jag har inte (ännu) gått upp så mkt till vikt alls - men det kan väl kanske vara sommarvärmen som såg till. Vi får se framåt hösten. I o f s har jag inte ätit lika mkt chips som tidigare rökstopp.

Just nu känns det som om jag hoppade in i den lila vagnen med guldkanter, fina dukar på kupébordet och lavendeldoft för att stanna på den.

Kommentarer

Hejja Juntro, kul att det går

Hejja Juntro, kul att det går bra!
Jag har inte heller ätit lika mkt chips som vid tidigare rökstopp, vilket har varit positivt för vikten. Men går ändå i tankarna att man ska börja röra på sig lite mer nu till hösten. Börjar känna mig stel och äldre. När man rökte tyckte man ändå att man var mer aktiv hemma (gick ut på balkongen??). Nu känner jag mig mer slö än tidigare.. Men om man börjar träna så kan man ju faktiskt unna sig en påse här och där. Dessutom tror jag det kan avvärja röktankarna. Har själv haft lite spöken att tampas med senaste veckan, så alla tricks att värja dessa tar jag hemskt gärna till :)
Kram på dig och fortsatt lycka till!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se