Nittonde dygnet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Nittonde dygnet och idag mår jag okej. Dock har jag större problem med halsbränna på natten och magen krånglar en aning. Lite svårt att bedöma om det är något som kommer av rökstoppet (ämnesomsättningsförändring) eller om det kan vara "sommarmage". Det är hur som helst inget allvarligt och är fullt hanterbart.
Just nu har jag inte gått upp särskilt mkt. Möjligen att jag är mer stabil på 72 än som tidigare då jag pendlade mellan 69 och 72. Inte alls överviktig (än) oavsett och det är bra.

Jag är glad att jag slutade röka Cold Turkey för jag såg det som ett problem med Champix. Mina tankar hakade upp sig på liknande: "den dagen jag ska sluta med Champix börjar det om igen. Då blir det svårt igen".

Jag har installerat mig i min lila vagn på tåget som tuffar på, även om det inte finns ett officiellt slutarökatåg 2018 som PEB skrev Min vagn är lila och guldkanterna hade flagnat av i min frånvaro, så jag har målat i dessa igen. Jag har bytt ut dukar och gardiner så att de är fräscha. Tyckte de hade dammat ihop lite. ;-) lla som slutat röka 2018 har per automatik en egen vagn. :-)

Kommentarer

Bravo!! Ville bara kika in

Bravo!!
Ville bara kika in och tala om att du är jätte duktig=)
Kommer på mig själv när jag sitter och ler och tänker tillbaka..
Du tänker helt rätt som kör cold turkey.Finns inga genvägar liksom.
Kanoners!!

Styrkekram//Fanny

Tack Fanny70 för att du kikar

Tack Fanny70 för att du kikar till mig med pepp! Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se