Jeffery billiga fotbollströjor JacquesS

Igår rökte jag 19 cigarretter.

var nvfdem Kenedy var den enda av Ben

Straffen var en talande punkt och Benitez hävdade att även om Ciaran Clark drog Christian Benteke skjorta, hade palatsens anfallare också drivit sin man. Benitez insisterade på att beslutet var fotbollströjor 'inte klart' men samtidigt var det ett misstag på Clarks sida att gripa Benteke. Att han inte behövde göra priset verkar mjukare. Benteke såg inte sannolikt att nå Zahas kors.
Å andra sidan kom Jonjo Shelvey bort med en mer blatant skjorta i området på James McArthur i slutsteg. Benítez sa att hans oerfarna sida levde den skarpaste av inlärningskurvorna. Dagen var nästan värre för dem.
fotbollströjor barn
Kenedy var den enda av Benítez tre lån i slutet av januari, och han gav energi och lur på vänstra sidan. Han kom in i farliga områden och gjorde saker hända. Ja, nästan. Hans slutprodukt måste vara bättre.
Anfallaren Islam Slimani missade med ett lårproblem medan Benítez höll sin nya målvakt, Martin Dubravka, på bänken. Det representerade en förtroendeförklaring i Darlow och han svarade med ett tidigt en-till-ett-block från Benteke. Darlow gjorde också bra för att ta en hand mot Zahas avböjda skott på 43 minuter. Men hans prestanda skulle försämras.
Benitez startlinje var attack-minded, med Shelvey och Mohamed Diamé i centrala mittfältet, och de spelade några fina saker innan intervallet. Shelvey passerar var skarp och positiv. Diamés mål gav dem en förtjänt ledning. Den andra halvan blev dock en slog, med Newcastles försvarare som måste lägga sina kroppar på linjen. 'Det kunde ha varit bättre,' sade Benítez. 'Men det kunde ha varit värre.'

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se