Sjunde dygnet (fullföljt veckan kl 5 imorgon bitti)

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Inlett sjunde dygnet och har imorgon bitti kl 5 varit rökfri 1 vecka. Har mer frihetskänsla i kroppen idag än tidigare morgnar denna vecka. Positivare och gladare (den kommer sannolikt att variera). Igår och i förrgår har jag tvättat tvättmaskin efter tvättmaskin för att till sist ta mig igenom tvättrummet ordentligt. Tvättrum = rent och framkomligt. Exakt vad jag gör idag är inte bestämt än. Tror faktiskt det lika gärna kan bli "sitta på altanen med en kaffetermos närvarande" som städa. Har varit ute för lite under semestern så det borde väl åtgärdas dessa två och en halv sista semesterveckor. Usch vad tiden går fort. Eller blir det stranden? Jag vet inte... känner inte att det är läge för bad i sjö när jag är förkyld. Men en dag på stranden kan ändå vara skön.

Kommentarer

Bra jobbat..Eftersom rökning

Bra jobbat..Eftersom rökning förknippas till all känslor,det är därför viktig att man sysselsätta sig med något när röksuget påträffad,viktig också att man håller sig uppdateras,disciplinerad ,hitta på nya saker,vad som helst för att komma undan..Röksuget kan leva inte mer än 4/5 minuter..
Tänk på att röksuget kan besöka oss flera gånger/dag ,bemöta den med lugnt tempo,påminna dig hela tiden om varför slutar röka,ta fram positiva resultat som du börja känna efter rökstoppet og kom ihåg negativa konsekvenser om du fortsatt som rökare.
Bara positiva konsekvenser får man efter rökstoppet,cigg-är bara en bluffmakare.
Har du så gott/skönt..glöm inte att heja på Sverige idag..

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se