kom som du är!!

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Student festen gick bra,omringat av flera rökare,höger och vänster om mig, rökaren framför mig oxo.Ingen var ovanför mig,men det var bara rök,röken var liksom moln..Ja var stolt över mig själv för att jag är rökfri..
Balen gick lättare..
Men här skickar jag inbjuden till alla rökare..!!!!!!!!!!!!!

Ni som inte bestämt sig ännu...Vi erbjuder dig på en roligt /jobbigt resa..Vill gärna att ni ska åka med oss,en rökfri resan,finns gått om lediga platser ombord,bara boka biljett och hänga med,ditt beslut och motivation är din biljett..Kliv in på tåget,kom som du är,du kommer att bli en rökfri resenär,delta glädje med oss,det är en självbetjänings resan/äventyr..Du kämpar själv med stöd av andra resenär i form av stödjande ord vid svårigheter..
Det är en lång resa,man ska ha extra tålamod..Tåget passerar i flera små stationer(när vi är röksugna,tröttnat,ledsna,etc),men den får inte stanna vid de små stationer..Den stannar bara vid den rökfri station,där resan avslutas så du är en stolt rökfri person..
Hälsningar till alla ..

Kommentarer

Hej Viljan, en liten fråga:

Hej Viljan,
en liten fråga: varifrân kommer du? Ingen fara, jag är bara nyfiken.

Varken din fråga bra eller

Varken din fråga bra eller dålig,ska svara på den.
Jag kom hit med ett rökfritt tåg,fr en station,någonstans,där flesta röker medan de väntade på tåget/bussen.alla rökare/ passagerare/resenär har fimpat gott,men får inte röka ombord..
Jag hamnat här i denna loggen,hade tur också att någon nyfiken som du som ställer sånt fråga.
Hoppas du är nöjd med svaret,om varifrån kom jag!!!(.......)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se