Illamående

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Jag vet inte om illamåendet har med att jag slutat med gifter(cigg) eller med mitt psykiska mående. Till skillnad från många så har jag ingen matlust och tvingar i mig mat sen rökstoppet. Anyway det blir ingen rökning för min del och jag kämpar på att ersätta det med träning, läsning och massa annat nyttigare för mig. Är det någon som har haft illamående sen rökstopp?

Kommentarer

Som jag vet själv efter min

Som jag vet själv efter min erfarenhet,du är fri nu fr nikotin..Som du sa att det är bara psykisa mående,det kan va sant.I alla fall upplevelse är individuellt,kan variera mellan olika personer.
Föra veckan hade jag oxo konstant illamående,blev inte bättre med tabletter mot det.Den släpptes i måndags.Sällan att jag blir hungrig liksom andra som fimpat,men frukost började jag äta efter rökstoppet.Matlusten blev inte bättre alls hos mig.(är vegetarian)
Vill säga till dig,om du upplever det svårt,tänk på att du är inte ensam,vi alla lider samman med små skillnaden..Jag vet hur det känns*Hiba*,lidande,gråtande i början,vi alla som fimpat vet hur det känns..Men cigg-är fortfarande skadligt,smakar äckligt och pengarna omvandlas till rök.Så är det,har varit och fortfarande cigaretten är inte mera än bluff,bluffmakare,kan inte fixa not,bara förstöra.
Jag själv upplever fortfarande tomhetskänsla,ledsen kanske,osv med abstinensbesvär..men den går över snabbt..Röksuget knackar jämt på min dörr,men jag öppnar inte,har inget annat val så länge är jag bestämd..Har bestämt med att slänga skiten innebär att det är bara tillåter att går framåt,även om saknaden efter den kan dyka upp ..
Va stolt över dig själv att du kunde fimpat,bygg på det,ta fram positiva tankar och vinster.Min tips till dig,att kämpa hur mycket du kan,önskar dig lyckan med detta försök eftersom du har redan passerat genom en bra bit,men som sagt innan att det är inte bra när abstinensbesvär utveckla depression,va försiktig och uppmärksam om det..VALET ÄR DITT.kram med all stöd till dig..

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se