Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Ge mig styrka!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Mycket stort .

Fy fan på ren svenska. Vaknade på dåligt humör. Sovit dåligt.
Vi är mitt i en renovering och saknar el på vissa ställen i huset.
Ute blåser det rejält och markisen är ute. Jag kan inte ta in markisen pga att den styrs av el. Mitt i allt ska barnen till skolan, golvläggaren kommer och min man är redan på jobbet. Blir ett argt samtal till maken och som tur är förstår min man det allvarliga läget och ringer en elektriker. 30 minuter senare är barnen i skolan elektrikern kommer och markisen är åtgärdad.

Att vara gravid och ha ett röksug är ingen bra kombination.
Sitter just nu i soffan och har en inre strid. Åka och köpa cigg eller inte. Trots att allt är löst så är mitt humör inte att leka med. Jag är så arg att jag snart börjar gråta. Jag fattar ju själv att det inte blir bättre av att röka men i alla dessa år har jag löst dessa problem med att kedjeröka.

Behövde bara ventilera mig lite.

Snart 250 dagar rökfri. Alla dessa hormoner ställer verkligen till det för mig.

Kommentarer

Ett djupt andetag kan hjälpa

Ett djupt andetag kan hjälpa när inre strid/konflikt är i fullt fart när röksuget slår som en storm,då läget är kritiskt..Du kommer att ångra dig reellt om du köper cig/,den giftig pinne/eller tar en bloss,skuldkänslor kan komma upp mot dig själv..för din starka motivation,för babys skull,ska du kämpa..
Din vilja kan ta ställning,bara om du lugnar ner dig..
Tålamod,allting kommer att bli bra.
Lycka till
Kram

Fasen vad grym du är!!! 250

Fasen vad grym du är!!! 250 dagar, WOW!! Tänk att ditt mående INTE kommer att bli bättre med cigaretter. Du kommer att må ännu sämre och bli ännu mer argare på dig själv. Ilskan känner jag igen (är dock inte gravid). Men den är fruktansvärd. Djupa andetag, slå på en kudde, få ur dig all energi, spring på löparbandet, ta snabba promenader, skaka hela kroppen, stå och hoppa. Bara någonting som får dig att få ur dig ALL energi.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se