Är det så här komplicerat?

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Jag fortsätter att kämpa mest mot den tomma fruktansvärda känsla som kommer väldigt ofta! Röksuget står jag emot för att jag vet att det försvinner snabbare än man tror. Jag vill ha tillbaka glädjen och intresset för vad livet har att bjuda på! Det kommer snart hoppas jag och jag gör allt för att lyckas!kram

Kommentarer

Tips är att lyssna på (eller

Tips är att lyssna på (eller läsa) boken Dennis Westerberg - Bara en tanke. Du behöver bryta den här negativa spiralen och hitta nya perspektiv. Jag känner så mycket igen mig i allt du beskriver (är just nu heltidssjukskriven för utmattningsdepression sedan 3 månader tillbaka som jag inte skrivit något om här inne förutom nu).

Här kommer jag återigen med ett boktips, men för min del har böcker förändrat mitt liv på många sätt. Och då är jag en person som max läser 1 bok om året, då alltid på semestern... Men under min sjukskrivning har det underlättat för mig att lyssna på ljudböcker, just för att låta någon annan tänka åt en ett tag.

Du fixar detta, även ens tankar och ens inre utvecklas. Känslan av tomhet och nedstämdhet kommer inte vara för alltid, den kommer att försvinna! Jag lovar dig!

Hur går det hiba37? Hur länge

Hur går det hiba37? Hur länge har du hållt uppe? Jag känner igen mig i det du skriver, är själv på min dag 43!!! Den största motivationen för mig när jag känner mig deppig är att bli förbannad över att man får sälja nikotin preparat till folk. Så fruktansvärt dumt... Vi kämpar på ihop!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se