Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Första månaden

Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Haft väldigt mkt den senast veckan, familjeangelägenheter samt kurs i sthlm och stått utan bostad på hemmaplan. Så har inte haft Så mkt tid att vara här och surfa, men vill passa på att hälsa till er alla. Ni gör ett kanonjobb, kul att läsa! Och håll ut, Hiba! Det blir bättre, ta hjälp och stöd av oss andra när det känns som att du vacklar. Inget blir bättre av att du tänder en cigg igen.
Själv tog jag Månaden igår :) Känns bra!!
Använder fortfarande nikotin, men mitt första mål var ju att sluta just med ciggen och det har jag. Min hosta har släppt helt nu (förutom ngn sista utrensning i förrgår) och jag kan andas mkt bättre. Jag har slutat oroa mig för KOL hela tiden. Och när jag sitter tillsammans med alla jobbkollegor eller i bilen, så slipper jag känna att jag måste gå ut eller stanna. Jag kan sitta kvar inne med alla andra eller köra vidare. Har fortfarande inte hittat ngn fördel med att röka, men om ni kommer på ngn så säg :)

Kommentarer

Finns inga fördelar med att

Finns inga fördelar med att röka. Noll, nada! Grattis till månaden, du är GRYM!!!!! Längtar till jag fyller 1 månad, du ligger ju steget före mig så du är verkligen min inspiration här :)

Mitt tips för att sluta med nikotin är att bara bestämma sig och sluta tvärt. Det kommer att vara pissjobbigt och tufft, så förbered din sambo, din familj, dina vänner, dina kollegor att under 1-2 veckors tid kommer du inte vara på så jätte bra humör. Det finns aldrig rätt tidpunkt i livet att sluta med något som gör att man mår dåligt ett tag, det går ju emot den mänskliga instinkten att utsätta sig för att må dåligt. Men när det gått 1-2 veckor är det över, och du kommer att må ännu bättre än tidigare.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se