Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

100 rökfria dagar..Riktig äventyr

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

För skojs skull bara(när man fimpar och lyckas med det ,det sägs att man omvandlas till en miljövänlig person/individ..Slutar man utan hjälpmedel då är rökstoppet är ekologiskt).
100 rökfria dagar,de är rätt långa dagar.kan beskriva rökstoppet är liksom man klättra berget,i minsta misstag man riskera för att falla ner.Men å andra sidan tänk på när man klarar sig och nått toppen av bergen/summit..Härliga känslor..
Jag är fortfarnde en nybörjare,trots att jag klarat av en bra bit ,håller jag på äventyr klättring,varje rökfri/steg dag är liksom man klättra upp en bit..Hoppas att jag kan nå /La sommet/ non gång..

kämpa på,ingenting är omöjlig..

Kommentarer

Stort GRATTIS!!!! Klättra och

Stort GRATTIS!!!! Klättra och kämpa på vidare nu, snart når du toppen och kan kolla ner på alla oss som kämpar, kanske slänga ner ett rep lite då och då för hjälp! ;)
Grymt kämpat!!!

**Jezzz** Loggen är den bästa

**Jezzz**
Loggen är den bästa mötesplatsen,här vi stöttar/uppmuntra varandra,vi gör utbyte av erfarenheter,tips,råd,känslor.Det underlättar mycket.
Bästa med loggen att man känner inte sig ensam,underbara deltagaren ger mera hopp..
Lycka till **Jezzz**..Ge inte upp
Kramar till alla.

Pärleporten öppnar sig och in

Pärleporten öppnar sig och in kliver Viljans Triumf. Väl gjort min vän, 100 dagar är inte dåligit utan helt enkelt skitbra.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se