Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Fritidsintressen

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag måste hitta en fritidssysselsättning. Ett intresse. Ngt som jag trivs att pyssla med! Rökning har ju varit ett jättestort "intresse". Oj, vad mkt tid jag lagt ner på det! När jag inte har haft ngt att göra före eller efter jobbet, så har jag rökt, kokat mer kaffe och rökt ännu mer. Det har ju varit världens tidsfördriv!
Nu sitter jag på nätet. Jag kan gå in på samma sida tre ggr under en timme, dels för att jag har en inre stress och dels för att jag är uttråkad. Jag måste hitta ngt jag tycker om att göra.

Kommentarer

Helt rätt tänkt Malin. Jag

Helt rätt tänkt Malin. Jag funderar på att börja med en grej som jag alltid velat göra men aldrig har gjort.

Jag håller med dig. Rökning

Jag håller med dig. Rökning tog minst 1 timma varje dag från mig, jag fattar inte hur man hann med allt. Inte konstigt att man var stressad.
Fritidssysselsättning är toppen! Jag började gruppträning samma dag som jag slutade röka, och det hjälper! Såna här pusselspel på mobilen hjälper också, där man måste fokusera och tänka. Att läsa Allen Carrs bok hjälpte mig med, samt andra olika hälsoböxker. Allt som har med hälsa att göra är liksom roligt nu, för nu kn man vara det 100% fullt ut.
Du är grym!!! Kämpa kämpa!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se