Dag 960

Idag är det dag 960 för mig, 959 dagar avklarade. Nu är det inte långt kvar till slutmålet, och det kändes dags för ett inlägg,

Även om vi inte har något officiellt rökfritt tåg 2018 så hälsar jag ändå alla nya resenärer välkommna. Reglerna är som vanligt att den som inte röker och snusar får billjet. Trillar man av så får man springa som fasen för komma ifatt. Alla får en egen vagn som man får måla och inreda som man vill.

OkOKOK, det sista var bara lite nostalgi från 2016 och 2017. Det är länge sedan jag började skriva här. :-) Det är kul att se lite mer inlägg på sista tiden. Förtsätt med det.

I Juli blir jag Gigant, vilket jag har väntat på länge.

Kommentarer

Stort grattis..

Stort grattis..

Gigant - är det 1000 dagars

Gigant - är det 1000 dagars strecket eller tre år? Iofs så skiljer det väl inte så mkt där emellan. Men tre år, det är stort!! Hur känns det, räknar man sig själv som icke-rökare eller är det fd rökare? (En gång rökare - alltid rökare, tänker jag?)

Ooops förlåt, Gigant är 1000

Ooops förlåt, Gigant är 1000 Dagar, Lysande ett år och man går igenom pärleporten vid 100 dagar. Märkliga begrepp man lär sig här på loggen. Nåja, allt som hjälper är tillåtet

Jo, nog är man rökare, men väldigt lite

Wow!! STORT GRATTIS !! Grymt

Wow!! STORT GRATTIS !!
Grymt bra gjort=)

Kramar//Fanny

Bra jobbat! Sen kör vi 1000

Bra jobbat!
Sen kör vi 1000 dagar till :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se