Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Jag kommer att lyckas

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Jag kommer att kämpa både mot rökning och mot depression. Jag har läst någonstans att rökare har större risk att hamna i depression. Nu vet jag att röka hjälper ingenting, efter återfallet blev det inte bättre! Jag har bestämt mig för att bli icke rökare oavsett hur dåligt jag mår.

Kommentarer

Bra och starkt av dig Hiba!!!

Bra och starkt av dig Hiba!!! Jag tror på dig!!
Se till att ha en lista på saker du kan göra för att avleda tankarna, promenader, läsa, lyssna på dokumentärer, storstädning, rensning av hemmet, träning, simning osv osv osv
För mig hjälper det att fördriva tiden och avleda tankarna. Tankarna kan verkligen göra att man hamnar i en ond cirkel. Mörkret då kan bli enorm!
Du fixar detta!!!!!

Jag håller alla tummar för

Jag håller alla tummar för dig, Hiba! Titta efter var man kan söka hjälp mot depression, om du inte redan gjort det. Man kan säkert börja tom hos vårdcentralen, så hänvisar de vidare.
En anhörig till mig fick en gång tipset från sin läkare att hon INTE skulle sluta röka, för hon var deprimerad och läkaren trodde det skulle bli värre. Det enda det ledde till var förstadie av Kol och ännu sämre mående. Börja ta hand om dig och ta rökningen som första steg! Man får en kick av bara det också. Kram!

Tack snälla för de peppande

Tack snälla för de peppande orden, jag vet att jag fixar det och jag kommer att göra det! Har börjat träna och idag körde jag 4 passet och det hjälper lite både mot deppet och abstinensen. När försvinner abstinens? Hur är/var det för er? Jag har olika besvär som jag inte vet om det beror på rökstopp eller depression? Dålig matlust, nedstämd( ingenting känns roligt längre), illamående, yrsel mm

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se