Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Femte dygnet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Femte dygnet och det känns bättre!
Jag ska ta min cykelpremiär idag i finvädret och det ska bli så skönt att slippa förgifta den friska luften med cigarettrök. Det ska bli skönt att börja motionera. Det ska bli så skönt att ignorera de där tvångstankarna att jag Måste ta en cigg bara för att jag är ute. Helst flera stycken.
Idag ska jag njuta av att vara rökfri!

Kommentarer

Hej Malin! Så glad att du

Hej Malin!
Så glad att du försöker att njuta av det fina vädret!
Det kommer att ta tid, ta en dag i taget. Njut av din dag då varje dag är en vinst hur det än kommer att kännas..Det blir bättre.
Se enkelt på det här och tänk att det går. Var realistisk och försök att ej blockera dina känslor som kan vara upp o ner. Accepetara dina känslor och biverkningarna av rökstopp. För att alla är vi människor med massa känslor, med olika liv och med olika förutsättningar. När suget kryper försök att läsa om hälsovinster, men också vara öppen för vissa jobbiga dagar. Tugga på något, se på något roligt, motionera och ät bra mat. Mat hjälper)
Njut av din dag och dina kommande dagar
Må väl
Bra kämpat
Lyaka

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se