Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Ska det vara så jäkla svårt?

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Tillbaka här, igen. Rökte upp mina sista cigg i söndags. Har rökt en cigg om dagen sedan dess (tiggt av vänner/jobbarkompisar) men idag har jag klarat mig utan. Var så nära att åka i väg och handla ett paket både i går kväll och idag. Kvällarna är värst. För att inte tala om helgerna. Den här gången kör jag inte cold turkey som tidigare utan förlitar mig helt på nikotintuggummin och snus. Jag vet att det är mer nikotin i snus än i cigaretter men jag vill bryta vanan. Idag blev det 2 snus och 3 nikotintuggummin (2mg). Nya tag imorgon, en dag i taget.

Kommentarer

Önskar dig lycka till, kanske

Önskar dig lycka till, kanske ett alternativ att ta 4mg tugummi och skippa snuset.-Därefter gå ner till 2 mg tugummi. Har själv gjort så. Haft svårt att sluta innan. men nu är jag uppe i 45 rökfria dagar, och tuggar inte så många 2mg tugummi. Har rökt i 45år och även snusat periodvis. Visst får man kämpa, men har gått hitintills.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se