Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Dag 59

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Dag 59 och 1000 inte rökta cigg, fatta 1000st. Det känns ju inte direkt lockande och sitta å röka upp dom precis:/ men vilken känsla att veta att man avstått så många och besparat kroppen alla gifter. Träningen tuffar på känner att det börjar bli skillnad i styrka och kondition sedan jag började och det är kul. Konstigt bara för det där morgonsuget vill inte riktigt släppa taget helt, det dyker upp ibland. Kanske egentligen kaffet jag är sugen på :) jaja det går iaf bra, dagarna som är bra är ofantligt många fler än de jobbiga nu och det är väldigt positivt.
Heja alla som kämpar, tänk på att det faktiskt blir bättre med både hjärna och kropp framöver. Låt inte giftet besegra er ❤️ kram

Kommentarer

FANTASTISKA DU!! BRAVO!!

FANTASTISKA DU!! BRAVO!!

Du är duktig. Tänk vad mycket

Du är duktig.
Tänk vad mycket du sparat. Både tid, pengar och hälsa.
Kram

Du är enormt duktig, ett

Du är enormt duktig, ett stort grattis.Bra att höra, att det blir bättre,för det behövs verkligen, när man börjar tvivla.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se