Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Röv

Igår snusad jag 10 prillor.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Jaha. Då var man tillbaka på ruta 1 igen. Det förra stoppet höll i 1 vecka innan jag var tillbaka igen. Börjat bli så trött på att börja och sluta hela tiden. Men men. Nu kör vi igen. Mest för att vid ett läkarbesök så hde mitt blodtryck som varit väldigt lågt innan gått upp till gränsen på för högt. Samt att tandköttet blöder vid mer eller mindre varje tandborstning. Sedan så är ju pengar roligt med, det får man mindre av som student när man snusar. Nej. Nu ger jag det ett försök igen. Wish me good luck

Kommentarer

Jag önskar dig lycka till,

Jag önskar dig lycka till, ser i din blogg att du klarat att sluta med annan drog, då klarar du detta också. Lycka till

HEJA; HEJA!! Du klarar detta!

HEJA; HEJA!! Du klarar detta! Jag har rökt så jag har dessvärre inte preferens till snus, men det måste vara likvärdigt rökning med undantag för att behöva gå ut :-) Ta hjälp av nikotinpreparat om det blir övermäktigt, ring en polare när suget sätter in, personligen så springer jag trapphuset upp och ner när jag måste göra annat, haha! Lyssnar på klipp om fördelar med att vara utan nikotin och tänker att suget sägs sitta i max 120 sekunder, dem räknar jag, hjälper en del också, konstigt nog, KÖR bara KÖR, DO IT!

Från en snusare till en

Från en snusare till en annan.....
Ingefära är super att ta en tugga av när suget kommer :) att hålla munnen upptagen var något som var viktigt för mig hade alltid något att tugga på i närheten selleri, godis ingefära.. Och drick mycket vatten!
Och för mig var första månaden tyvärr rätt jobbig men första veckan är allra värst så ta dig igenom den en gång till sen kommer det bara att bli bättre!
För du kommer märka skillnad i kroppen, snus är ett gift som påverkar oss på fler sätt än med bara nikotinet x(
Lycka till och du kommer klara det här! abstinensen kommer i vågor ta dig igenom den träning är också ett bra verktyg... Stort lycka till :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se