8 dagar rökfri

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

En dag av bakslag.
Halsbränna som är minst sagt tufft och gör ont! Hänger kanske inte ens ihop med mitt icke rökande, vad vet jag...
Slutade ta sugtabletter tillfälligt och använder plåster istället.
Inget sug eller saknad av ciggaretter, men jag känner mig låg och inte alls bekväm i min kropp eller psyke. Lyssnar på vemodig musik och tillåter mig att ha en mindre bra dag, de kommer ju emellanåt.
Försöker få nåt gjort på jobbet men det går liksom inte idag, jag tror att jag får tillåta mig till en icke produktiv dag, är det okej?!
Ni vet känslan av att bara vilja ligga i sängen och inte göra nåt alls.
Önskar er alla en fin måndag, imorgon kommer det kännas bättre.
Stor kram!

Kommentarer

Det .är allright att ligga i

Det .är allright att ligga i sängen. Känner med dig. Själv skulle jag också vilja dra täcket över huvudet. 3 dagars deppighet, minskade från 4 mg till 2 mg tugummi och vet inte om det är det som gör mig så här, men jag ska kämpa vidare och hoppas du gör det tillsammans med mig.Ha det bra så länge.

Det är så ibörjan. Kropp och

Det är så ibörjan. Kropp och knopp blir förvirrade och det kan hända mkt konstigt. Det är bara att tillåta sig att inte va på topp och att erkänna att det är jobbigt ibland för det är det. Kan lova dig att det blir bättre. Första gången jag slutade var jag som en zombie i två veckor:) kämpa på!!

Tack snälla ni! Inte orkat

Tack snälla ni! Inte orkat logga in. Tuffa dagar.. dock inget återfall men väldigt nära! Skriver en logg om mina tankar närmre kring detta. OVÄRDERLIGT TACK för ert pepp, känner mig ensammast i världen med mina funderingar och tankar, hoppades ett tag på att ngn i min närhet ovkså gett upp cigg, meningen röker :-) hahaha! De förstår på gott och ont inte alls vad jag går igenom, men stolta är dem också, kanske tvivlar dem, och det är okej för det gör jag också emellanåt. TACK!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se