Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Över en vecka rökfri

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Hejsan, ville bara uppdatera lite snabbt.
Fortfarande rökfri, varit det i över en vecka nu och tar nu bara 1 mg champix varje dag. Var och utreddes på sjukhuset i torsdags, tog ingen tablett då, men jag klarade mig fint ändå. Röksuget är dock mer påtagligt nu när jag har 1 tablett om dagen, men min mage klarade verkligen inte av två tabletter om dagen! Och sov riktigt kasst.

Men jag fick i alla fall reda på att jag har MS, och det är såklart oroligt jobbigt att få en sådan tung diagnos nu när jag håller på att sluta röka. Men röker inte iaf och ska absolut inte börja. Min sjukdom kan bli värre om jag fortsätter röka, plus andra sjukdomar och komplikationer kan jag ju få av rökningen, räcker med en sjukdom..

Men tar en dag i taget och ska påbörja behandling i veckan förhoppningsvis. Det kommer iaf bli bra, och får försöka sysselsätta mig för att hantera röksuget som kommer då och då, samt min ångest.

Kommentarer

Vad tråkigt att höra om din

Vad tråkigt att höra om din diagnos. :( Förstår att allt blir än mer jobbigt med ett sådant tungt besked, och dessutom precis vid ett rökstopp.
Men håll i - du fixar detta.
Önskar dig all lycka till.

Jag tror att du fixar detta.

Jag tror att du fixar detta. Ännu en orsak till att fimpa gifterna åt helvete. Hoppas du får rätt och bra behandling. Du klarar detta. Jag hejar på dig!

Önskar verkligen att du

Önskar verkligen att du klarar ditt rökstopp, ledsen över din diagnos.Kämpa på.Kram

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se