Hjälp

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Mycket lite .

Hej på er,

blir tokig,inte rökt sedan den 12.januari,såg fram emot en underbar helg med min familj men tack vare mig blev det inget!!! Jag varit bara ledsen,grät,förtvivlad och ville bara sova.....fy....vad de får stå ut!!!!!Orkar inte stå ut med mig själv men vet inte vad jag kan göra!hatar mig själv för att utsätta min familj för det!Lika bra att börja röka igen,inte deras fel!!

Kommentarer

Har du inga hjälpmedel?

Har du inga hjälpmedel? Själv äter jag Champix och det håller ordning på mitt psykiska mående. Man blir lugn, inte röksugen, glömmer bort rökningen. Det hjälper i alla fall mej. Att logga in här är en annat sätt. Om du tittar runt här på loggen så hittar du andra varianter på hjälp. Många använder nikotin-ersättningar av olika slag. Prova nå't - jag tror att vad det än är som hjälper så är det bra, spelar ingen roll vad man använder bara det funkar. Alla måste hitta sin metod. Men du kämpar inte ensam! Vi är många här och vi har en styrka - använd den!
Kram
Lena

hejsan du får gråta och

hejsan du får gråta och bete dig illa

Det är bara du som

Det är bara du som bestämmer dig för att tända en cigg,
det är bara du som kan sluta röka..
man ska inte ge sig själv några falska anledningar till att börja röka igen..
Jag har letat efter dom och haft jättemånga bra ursäkter denna veckan..
Men inte använt nån..
För jag har bestämt mig, jag vill ju inte röka så varför ska jag hitta ursäkter för att få börja röka cancerpinnarna igen..

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se