Dag 27

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Dag 27 - Tiden går snabbt när man har roligt.

Kan inte fatta att jag är rökfri - det är en befrielse.
Det är fortfarande jobbigt, men hanterbart.
Det jag märker av mest fortfarande är mina humörsvängningar - de kommer inte lika ofta. Men jag kan verkligen se rött på 1 sekund för en skitgrej. Det är ganska jobbigt faktiskt.

Idag sa jag hejdå till Petra i Rökfri-appen. Lite ledsamt, jag gillade att logga in varje morgon och läsa kloka råd från Petra. Men det ska nog gå bra ändå.

Ha en fin dag mina vänner.

Kommentarer

Hej! Jag har också skaffat

Hej! Jag har också skaffat appen med Petra :-) Har haft den lite för kort tid för att utvärdera, laddade hem den igår :-) Vad tyckte du om den? Jag tycker att det är bra och kunna se resultatet hittills, inte så mkt Petra egentligen. Heja dig, jag har varit utan i 2, 5 dygn. Visst blir det enklare?

Ja hej å hålla vad det går.

Ja hej å hålla vad det går. Grymt kämpat, nu blir det bara lättare ska du se ;) du kommer klara dig galant utan Petra! Heja heja

Johanna - Jag tycker appen är

Johanna - Jag tycker appen är kanon. Tycker att jag fick bra tips från Petra. Brukade också lägga in en kort notis i dagboken ibland. Idag kan jag skratta åt vissa saker jag skrev precis i början. Sedan gillar jag även att se resultaten.
Fast resultat gillar jag bättre att se i appen KWIT. Där får man notiser, precis som i ett tv-spel, du når upp till olika nivåer mm.

Humlan - Ja, jag ska nog klara mig bra utan Petra, jag kan ju alltid gå in i appen och läsa historiken. ;)

Kram på er.

Låter bra hur gör och skriver

Låter bra hur gör och skriver man för att komma till Petra appen, jag är ingen höjdare på data och appar Finns det fler appar man kan gå in på..Lycka till med ditt rökfria liv. Ha en bra helg

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se