100

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Igår vid 22-tiden så hade jag varit rökfri i 100 dagar!

Det har till och från verkligen varit en berg- och dalbana. De första dagarna räknade jag mer eller mindre minuter/timmar, sen blev det dagar, veckor och nu kanske jag kan gå över till månader. Det kan komma stunder med ett riktigt intensivt "sug". Jag kan inte säga att det är cigg jag saknar/är sugen på, utan något. Det svåra är bara att komma på vad detta något är. Fast det går över ganska snabbt. Lite rädd är jag ju för alla "svarta hål" som kan komma (behöver inte komma) lite när som helst de första 6 månaderna. Men det gör också att garden är uppe.

Jag har börjat träna och det är så skönt att känna att man orkar så mycket mer. Man låter inte längre som om man håller på att avlida av syrebrist efter 5 minuter. Kondisen återhämtar sig verkligen fort!

Kämpa på alla, ni är så duktiga!

Kram

Kommentarer

Pärleporten öppnas och in

Pärleporten öppnas och in kommer Frihihi joggande. Väl gjort, den första mycket svåra milstolpen avklarad. Du verkar välinformerad och det är en definitiv fördel i kampen mot demonerna. Nu mot lysande som uppnås vid ett års rökfrihet.

Tjohoo. grattis!

Tjohoo. grattis!

Stort grattis pärleporten är

Stort grattis pärleporten är nådd :) var stolt och fortsätt på samma bana! Att träna är guld värt, började efter rökstoppet jag och det motiverar mig enormt.

Bra jobbat! Och ja, det

Bra jobbat!
Och ja, det kommer fortsätta dyka upp tillfällen då man bara - kan jag ta en cigg nu?
Dock inser man lika snabbt, varför skulle jag?
Kämpa vidare!

Grattis till över 100 dagar

Grattis till över 100 dagar utan cigg! Tjohoo! Kämpa på! Duktig du är!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se