Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

2300 dagar som rökfri

God fortsättning till er alla. Lycka till alla som är i början på er resa mot ett rökfritt liv. En tröst är att det blir bättre med tiden, även om det kan kännas jobbigt ibland. Ciggen var en vän under lång tid, men ingen vän som man ska ha kvar.

Ha det gott

Kommentarer

KlaraElvira, tänk att du är

KlaraElvira,
tänk att du är kvar här, kul att se ditt inlägg.

2300 dagar - wow! Tack

2300 dagar - wow!

Tack KlaraElvira för att du tittar in och bevisar att det är möjligt.

Tack PEB och Frihihi, är bra

Tack PEB och Frihihi, är bra om ni har nytta med mina inlägg, för jag har nytta av att se vad jag inte vill göra igen. Jag vill aldrig mer vara tvungen att sluta röka. Ha det gott.

Hej !Här är en till som

Hej !Här är en till som fortfarande är rökfri förstås och även maken såklart .Ha en härlig sommar och njut av att vara rökfri .Kramar i massor !

Härligt att höra att allt är

Härligt att höra att allt är bra med dig Bonilla, här är det helt rökfritt ännu, och tankarna på att prova har jag lagt på is. Nu finns inte ens nyfikenheten kvar. Du ska också ha en härlig sommar.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se