Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Någon med erfarenhet av Champix ??

Hej! Jag ska börja med Champix imorgon! Finns det någon här som har erfarenhet av dessa tabl.? Fick ni några biverkningar ? Funkar de mot abstinensen? Hur lönge åt ni dem?

Kommentarer

Champix funkar! Utan dessa

Champix funkar! Utan dessa piller så vet jag inte om jag klarat det. Jag mådde illa av dem men kämpade på i flera veckor för att ge mig bättre förutsättningar att lyckas. Illamåendet gjorde att jag inte trappade upp dosen utan höll mig till den lägre hela tiden. Sen är den psykiska delen en annan sak men jag tror det var lättare att tampas med den när det kroppsliga begäret var över.
Lycka till nu! Kämpa på och läs gärna gamla loggar. Skriv också av dig kommande frustrationer här. Det hjälper att få kontakt med andra som upplever detsamma. Kramisar :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se