Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Hudproblem

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Vad händer med min hud???
Fått hur många plitor och småfinnar som helst. Nån med samma problem eller som kan ge mig tips på bra hudvårdsprodukter kanske. Står inte ut med detta. Mvh nikotinfri 30 dagar

Kommentarer

Hej du, bry dig inte om det

Hej du, bry dig inte om det nu. Som du säkert har märkt så blir det långsamt bättre, det är betydligt viktigare. Men men, håll upppe garden, det är verkligen inte över än

Hej! Jag hade stora acne

Hej!
Jag hade stora acne liknande finnar på hakan, panna, ryggen och nacken. De gjorde också ont. Var stort för mig då jag ej har lidit av finnar i mitt liv. Men det blev bättre,huden blev bättre och har fått lyster. Så oroa dig ej, det kommer att försvinna. Alla reagerar på olika sätt när deras kroppar arbetar med gifter från rökningen. Allt inom oss måste ut på något sätt.
Men om du upplever det besvärligt och har stor oro gå och uppsök en läkare så att du får hjälp på traven. Sen ska du ej gå vara orolig såklart.
Grattis till en hell månad!
Gott nytt år!
Lyaka

Har också haft detta. Det är

Har också haft detta. Det är väl all skit som ska ur kroppen. Tråkigt är det men det är övergående =)

Kramen

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se