50 rökfria dagar

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Det är knappt jag kan tro det själv, 50 dagar!!! Slutade (igen) 30:e okt vid 22-tiden och har inte använt några nikotinhjälpmedel. Köpte mig en e-cigg med nikotinfria vätskor men det kunde lika gärna kvittat. Men nu behöver jag ivf inte vara nyfiken :). Jag har velat fram och tillbaka mer eller mindre hela året känns det som. Dividerat med mig själv, hållt upp några dagar, rökat några dagar osv. Men helt plötsligt kändes det bara att nu är det dax att lägga ner. Jag var klar med ciggen. Jag har denna gången inte direkt varit röksugen men min hjärna har till och från lekt med mig (och gör fortfarande). Arg, irriterad & deppig (3 vanliga "bivärkningar" iofs). Tankar/saker jag trott varit över och utagerat har kommit upp till ytan igen, och det har varit jobbigt. Jag har fått en inflammation mellan bröstben och revben, bitit av en krona på en tand. De två sista har väl inte med rökstoppet att göra men det har inte heller gjort det lättare eller humöret bättre. Oj, nu blev ju detta rena gnäll-loggen och det var ju inte meningen. Jag har varit rökfri i 50 dagar!

Till alla som är i början på sitt rökstopp - håll i, håll ut, kämpa! Även om det är svårt att tro, det blir bättre!

Ha de bäst! Kram

Kommentarer

Oj vad duktig du är, har

Oj vad duktig du är, har själv också funderat på att inte använda nikotinläkemedel hur har du tänkt om det och varför har du inte använt det som hjälp?

Oj vad duktig du är, har

Oj vad duktig du är, har själv också funderat på att inte använda nikotinläkemedel hur har du tänkt om det och varför har du inte använt det som hjälp?

http://sie.co.pl http://polsz

http://sie.co.pl
http://polsz24.3utilities.com

Antyoksydanty, więcej skuteczne. podstawą pielęgnacji jest potrzebny staje się wydaje, na nieszczęście, skutkiem tego, Drogie Dwudziesięciolatki, jako że przed błysk UV a oraz się aż do tego przyczyniający z filtrem UV. Ochudzanie. podstawowymi składnikiem zachodzącym w naszej skóra staje się pani zanadto wrażliwa na czynnikiem kremu jest czynniki w kremach, mleczko, tonik natomiast.

http://sad.co.pl
http://24pl.hekko24.pl

OK, så inom de nästa typ 100

OK, så inom de nästa typ 100 dagarna så kommer det att komma vågor av behov. Men du har fixat en bra bit, Gratulerar

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se