Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

10 dagar

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

10 eller 11 dagar, vet inte säkert ens. Det går riktigt bra men abstinensen efter att jag har ätit ordentligt är riktigt jobbig. Det vattnas i munnen, kliar i hals o tandkött. Så skumt. Försöker tänka att det är något bra men det är irriterande. Börjar undra om det nånsin kommer försvinna? Men kanske det är normalt. Äter vanligt tuggis för det i alla fall. Eller dricker te. Har blivit en enorm te drickare sen rökstoppet, många koppar om dagen. Till och med eftermiddagskaffet är åtminstone tillfälligt utbytt.

Är konstant trött också men det beror nog på barnen och för lite sömn. Men gör mitt bästa, känns bra att glömma bort ciggen mer och mer. Men hur kan en sak som att prata med en vän plötsligt trigga mig såå? Hon röker inte ens och är delvist anledningen o förebilden till mitt rökstopp. Ändå vill jag röka när jag pratar med henne.. nåja. Det blir bättre hoppas jag

Kommentarer

Det blir bättre :) Jag var

Det blir bättre :)
Jag var drottningen av kaffe-cigg-balkong- telefon. Hahahaha.
Och 11 dagar!
Det är så jävla bra kämpat!
Du fixar detta!

Hej Sara, som du märker har

Hej Sara,
som du märker har det växlat från bra till dåligt. Dessa svängingar är helt normala och kommer att hålla i ett tag. Du fixar det här.

Hej Sara, som du märker har

Hej Sara,
som du märker har det växlat från bra till dåligt. Dessa svängingar är helt normala och kommer att hålla i ett tag. Du fixar det här.

Hej Sara, som du märker har

Hej Sara,
som du märker har det växlat från bra till dåligt. Dessa svängingar är helt normala och kommer att hålla i ett tag. Du fixar det här!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se