Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Svag....

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Mycket dåligt . Nikotinsug nu: Mycket stort .

Det sitter bara i huvudet. Har ju inte rökt på en vecka, Ändå sitter jag i soffan helt förtvivlad för att suget är så stort. Ser framför mig hur jag promenerar till affären och köper paketet, går hem på balkongen och röker. Men då blir det ”officiellt”, då är jag ju en rökare igen!! Vill inte, men så sjukt jävla jobbigt!

Kommentarer

Du har klarat en vecka, och

Du har klarat en vecka, och det är superbra!
Håll ut! Det blir bättre.

Tack!! Försöker tänka bort

Tack!! Försöker tänka bort demonerna. Ibland är dem starkare än motivationen :( får bli en långpromenad och bra pod imorgon för att rensa tankarna!

Ja det sitter i huvudet men

Ja det sitter i huvudet men det är förbannat svårt att bli av med alla känslor och beroendet. Beroendet går över ganska fort men sedan är det det psykiska beroendet man måste tackla och det är inte lätt men en fight vann du när du inte gick och köpte cigg. Starkt jobbat!!!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se