Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Fan vad jobbigt detta ääääär!!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Safe to say, just nu blir det inte enklare... Just nu stegras abstinensen till ett avgrundsvrål. Jag vill skrika, springa, krypa ur mitt eget skinn. Jag väljer att genomliva. En minut. Tio. En timma. Och jag hatar varenda en av dem. Snälla. Döda mig. Låt mig slippa. Låt mig för guds skull i alla fall somna.

Och imorgon ska hjärtsjuka kissens hjärta scannas. En dom eller ännu ett tveksamt vidare med försiktighet? Hur ska jag klara det. Nu. När helvetets alla abstinenskval rider mig utav bara fan. Inga fler döda katter, okej? Vi bestämmer det, va? Jag kliver in och ut med samma 7-kg's kisse på ryggen. Plus urnan med askan från liten som dog i samma rum för tre veckor sedan. Inga fler urnor!! Det räcker med en. Det räcker med att jag håller på att avlida bara av abstinensen.

Pust stön stånk... Låt mig slippa. Nu ska jag ta itu med att duscha hjärtsjuka kissen. Helst utan hjärtinfarkter från hans sida. Och utan nervösa sammanbrott från min sida. Vis av förra gångens bekymmer har jag i alla fall klippt hans klor innan badrumsdrabbningen

Kommentarer

Hur länge hade du

Hur länge hade du utslagen??? Kliade dom?? Jag kryper snart ut ur mitt eget skinn... Blir galen!!!

Du är jätteduktig och jag håller tummarna för kissen...

Usch jag lider med dig!

Usch jag lider med dig! Hoppas verkligen det går bra med katten! Finns inget hemskare än när ens små missar är dåliga.
Men tänk på att du klarar det utan massa gift! Du är starkare utan cancer! Håller tummarna för både dig och katten!
*Peppkramenom*

"Gud ge mig sinnesro att

"Gud ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden"
... Lugn, bara lugn - du är på rätt väg och mitt råd (frivilligt att ta det förstås) Fördärva nu inte igen ett rökstopp med att... ja du vet själv.
Hårt ska människan prövas - ditt hus är inte sönderbombat och du har sällskap av en katt om han än inte är frisk. Synd om er båda men just nu är du kattens stöd i livet och katter är känsliga för sinnesstämningar. Var rädd om dig & missen. Massor av pepp. /Lucky-Lucy

Hej! hoppas det känns

Hej! hoppas det känns bättre för dig idag kramiz Liselott

Lycka till med att sluta

Lycka till med att sluta röka! Varför duscha katten? Har han fått någon hudsjukdom, stackarn

Hej Kaki, jag kommer ihåg

Hej Kaki, jag kommer ihåg vad du skrev till mig när min Esther blev överkörd, att det är inte lönt att du börjar röka för du blir får inte tillbaka din katt utan blir bara en sörjande rökare....och det kommer inte att förändra något... egentligen.... men att ångesten blir större.... för vi skulle ju sluta röka....Jag håller tummarna för att du kommer hem med din klimp eller ska man kalla honom klump. Kram Laureen

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se