Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Dag ett igen...

Igår rökte jag 20 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska stort .

Förra rökstoppet varade inte länge så nu kör vi igen. Ska för första gången ta ett halvt nikotintuggummi varje gång det blir riktigt jobbigt. Som imorse, då funkade det helt okej efter kaffet och jag höll mig lugn i några timmar mot att innan ha varit ett monster. Kanske bättre att sluta cold turkey som jag gjort alla andra gånger, men för mina barns bästa får det bli så här nu.

Kram

Kommentarer

Hej Har rökt sedan jag var 15

Hej
Har rökt sedan jag var 15 år och har nu varit nästan rökfri i 2 veckor, så kan jag klara det så kan alla:) har använt champix som jag tycker är genialt, men nu har jag trappat ner det också efter att ha ätit det i en månad. Tänker jag på cigg -Japp vill jag röka japp men en dag i taget så tuffar jag vidare. Lycka till ok GO GO GO!

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se