Hej!

Igår varken rökte eller snusade jag.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Har försökt skriva tidigare, men det kommer inte upp i loggen... Prövar igen får vi se.

Kommentarer

Nu gick det bra :) Har varit

Nu gick det bra :) Har varit rökare i många år med några små avbrott. När jag var o kollade mitt blodtryck var det alldeles för högt så där och då bestämde jag mig för att sluta. Har nu gått 34 dagar med bergodalbanehumör, men har klarat mig utan att ta en cigarett. Vill gärna ha lite pepp och råd hur jag ska klara mig vidare. Röksuget är ibland väldigt påtagligt och jag försöker hitta ursäkter, som: jaja, bara en då, eller jag kanske skulle må bättre om jag rökte iallafall lite...Känner någon igen sig? OK, nu ska vi snart träffa några goda vänner som röker som borstbindare. Hjälp! Hur klarar jag mig? Har hittills haft vädigt mycket hjälp av appen rökfri. Men nu har en månad gått så nu uppdateras den tyvärr inte. Tack för att ni finns!

Hej du, välkommen hit. Du har

Hej du, välkommen hit.
Du har redan klarat den jävligt jobbiga perioden i början, snyggt jobbat.
Nu kommer det bli långsamt bättre. Med betoning på långsamt, dessutom skall du veta att suget kommer att komma i vågor.
Du får vara beredd på att programmera om alla situationer i livet utom sovande och sex. Då rökte vi ju ändå inte :-). För mig var det så att jag aktivt gav mig in i situationer som var förknippade med rökning. Bättre att konfrontera mig själv än att undvika.

Loggen är lite speciell, vänta länge när du klickar på spara, INTE klicka 2 ggr

Det är tufft emellanåt men

Det är tufft emellanåt men utsätt dig för prövningarna.Du klarar det om du är tillräckligt motiverad och planerar i föreväg i ditt huvud hur du ska tackla situationen.Typ ta ett glas vatten,eller en frukt eller vad som egentligen när de andra röker.Pyssla med mobiltelefonen,ta en läkerol ha ha. Ja du förstår säkert vad jag menar.
Lycka till!

/Fanny

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se