Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Lite mindre rastlöshet

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Jag har lite mindre rastlöshet i kroppen nu. Har snart haft två veckors semester och de sista dagarna har rastlösheten minskat och det har känts mer ok att bara vara och ta det lugnt. Hade under första veckan god lust att röka, men har valt att surfa mig igenom sugen på sugvågorna utan att tillföra kroppen någon slags nikotin över huvud taget.

Det har inte varit röksug på riktigt denna tid utan snarare min intolerans till att bara vara, inget göra, efter så många år av att pressa mig själv hårt (och även sommarjobba när andra tar semester). Har ju inte haft den möjligheten riktigt under studietiden. Dock hade jag kunnat jobba lite mindre i slutet av somrarna. Men den lärdomen får jag ta med mig in i framtiden. Lärdomen att återhämtning är väldigt viktig!

Nu har jag två veckor kvar drygt av ledighet. Men just nu är jag ledig och chillar! :-D (som ungdomarna säger)

Kommentarer

Ja man hinner ju känna efter

Ja man hinner ju känna efter en del när man bara är ledig, samma här har semester också. Jag brukar tänka att allt är som förr förutom att jag inte röker längre! Hade ju ändå känt mej uttråkad då och då vare sig jag röker eller inte!

Grattis till allt positivt

Grattis till allt positivt som hänt Juntro! Tror du gör mkt rätt som chillar lite. Det är en konstform att chilla nästan. Njut så mkt du bara kan. Ta vara på allt. Kram Roxy

Hej Juntro=). Duktig du

Hej Juntro=).
Duktig du är!!
Chilla på så mycket du orkar=)
Som du säger..Viktigt med återhämtning.

Kram/Fanny

Chilla på allt vad du kan!

Chilla på allt vad du kan! Det är du värd! Bra jobbat!! Insikten om återhämtning är vilktig. Vila och att ladda batterierna. Det är så lätt att bara köra på, sen tar man slut, och fattar det inte förrän det är för sent!

Lycka till med chillningen och rökfriheten.

Tina

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se