Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Sol, vind och vatten

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Det har varit fint väder nu några dagar och för stunden känns det ju faktiskt som om finvädret har timat min semester. Skönt. Ska ta och gå ut och gå om en stund tror jag. Har varit lite varmt för att gå ut och gå under dagen känns det som. Får se om det blir med gåstavar. Gillar ju inte riktigt viktuppgången som kom med rökstoppet. Inte katastrofalt men ändå. Vill inte gå upp mer i vikt.

Just nu är det lite lätt molnighet på himlen och det har ändå blåsigt när jag suttit på altanen. Vatten - har jag bara druckit idag - inte doppat mig i. Får se om det blir sol och varmt imorgon, för då kan det nog hända att jag trotsar min mindre aktiva familj (tonåringar och man) och cyklar till badet. :-D

Välkommen nya rökstoppare och kämpa vidare alla på rökfria tåget 2017, nya som gamla.

kramar

Kommentarer

blev spam-reaktion

blev spam-reaktion (dubbelklickade när jag skulle spara detta inlägg) så jag kollar om jag fortfarande kan skriva här. :)

Spam, spam, spam - man måste

Spam, spam, spam - man måste verkligen vänta extremt länge tills det händer något, absolut inte dubbelklicka för att man tror att man inte klickade tillräkligt verkningsfullt. Tålamod - det är något jag lärde mig här på loggen.
Roligt att se dig här. Angående sommeraktiviteter - bad kan jag varmt rekommendera, även utan man och tonårsbarn, bara glida genom vattnet är riktigt välgörande. Viktuppgången brukar ju pendla in sig så småningom av sig själv, med lite sunda vanor och motion går det.
Själv gick jag upp 2 kilo, men innan första året var slut hade det pendlat in sig igen.
Ha en skön sommar! Hälsning, Gesine

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se