Viktigt meddelande till användare av Sluta-Röka-Loggen!

Sluta-Röka-Loggen kommer att stängas ner fredagen den 29 november. Ingen information kommer att sparas. Se därför till att själv spara den information du vill ha kvar. Vi ser över möjligheten att lansera ett nytt forum via www.slutarokalinjen.se för dig som vill diskutera tobaksstopp. Mer information kommer framöver!

Varmt tack för de inlägg, kommentarer, det stöd och den uppmuntran som du gett andra genom åren!

Börjar lätta lite nu

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Mycket lite .

Antar att det är det det gör i alla fall. Morgonen var inte alls så jobbig som de tre tidigare. Eller, jobbig på ett annat vis. Menskoppen hade gått på sniskan och ville inte samarbeta alls. Det var jobbigt i det yrvakna tillstånd jag befann mig, där finmotoriken uppenbarligen stannat i sängen... Men det fanns inga nikotintankar, även om frustrationen var sig ganska lik (fast fylld av fler desperata tankar om vad singel-KaKi ska GÖRA om den faktiskt inte tänker komma ut - inte ett problem att be grannen om hjälp med, that's for sure).
Men detta var OT så tillbaka till rökningen. Hade en sömnbristvecka förra veckan så jag somnade för vad som skulle visa sig vara för natten nångång vid 17 igår eftermiddag. Tredje dygnets intåg sov jag sött (det är därför det kan se så abrupt ut när jag säger att ett dygn tagit slut, mina rökfrihetsdygn slutar kl 18 på kvällarna). Den tidiga läggdagsen innebar också att plåstret inte byttes som det skulle, men det verkar ha fungerat ändå. Morgonen, som nyss börjat i det kakiska hushållet, innehöll som sagt frustrationer av en helt annan typ. Nu blir det kaffe och morgonsurfning innan det är dags för dusch följt av ett pass med tvättmaskin och städning. 3 dygn 16 timmar 22 minuter.

Kommentarer

Du är allt rolig du! Be

Du är allt rolig du! Be grannen om hjälp!!! TMI! I-landsproblem.
Lycka till med att att sluta röka

jag börjar känna mig

jag börjar känna mig gammal.... fattar inga förkortningar alls längre.
TMI... vad är det....börjar känna mig ungefär som Susanne Reuter när hennes väninnna fått SMS......
men kram ändå från Laureen

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se