Nere i träsket

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Ganska dåligt. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Hej alla. Är ny här.

Varit rökfri i nio veckor idag. Mitt problem är att abstinensbesvären bara blir värre och värre ju längre tid som går. Har en fruktansvärd ångest. Har ångestproblematik sedan innan men nu känns det värre än någonsin.

Det kan vara för att jag inte mentalt hann förbereda mig denna gången, tidigare har jag alltid bestämt ett datum då jag ska sluta och då har det gått bättre med tiden, men denna gången blev det ett hastigt rökstopp och i mitt huvud är jag fortfarande rökare.

Vet inte vad jag ska göra :(

Kommentarer

Så min vän det gäller att

Så min vän det gäller att börja förstå varifrån ångesten kommer och hur det hela fungerar. Om du inte har gjort det än så läs äntligen rökfri av Alllen Carr. Som du säkert förstår så har det hela med dit huvud att göra.

Tack för ditt svar :) Att

Tack för ditt svar :)
Att handskas med ångest är något jag har gjort i halva mitt liv. Brukar kunna förstå vad det handlar om och ta tag i problemet. Denna gången gör jag inte det och det påverkar min psykiska hälsa nått fruktansvärt. Är sjukskriven deltid från jobbet, det är såklart inte enbart på grund av rökningen men jag känner att det påverkar mig väldigt mycket negativt.

För en stund sedan gick jag faktiskt ut och tog en cigg. Jag är inte stolt men kände att det var något jag var tvungen att göra för att se hur det påverkar mig.

Get to the SERP`s top easily

Get to the SERP`s top easily with GHS TOOLS : http://www.ghstools.fr/interface/index.php?a_aid=promotion2017

Hej o välkommen hit! Du är

Hej o välkommen hit! Du är jätteduktig som klarat detta så bra med psykiska ohälsa uppe på också, Jag har också psykisk ohälsa (även om det blivit mkt bättre) så jag vet verkligen hur det är. Läste att du rökt en cigarett. Har du rökt mer? Vad du än gör så rök inte mer nu. Det blir inte bättre av det. Håll ut istället o hitta bra, positiva strategier att hantera din ångest. Det finns massor av sätt, knep o trix. Fortsätt kämpa o skriv gärna här på loggen. Just nu är det lite dåligt med aktivitet men jag finns här! Många kramar från mig

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se