Passerat nummer 3

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Inget.

Tre månader klarade jag av igår, är det nu det ska bli lättare kanske? :)
Jag känner faktiskt inte att det är så jobbigt längre. Dock saknar jag ofta ngt. Jag saknar en belöning, jag väntar på ngt som inte kommer riktigt. Ni vet den där "städat hemma, gjort middag, lägger sig i soffan, och...?" Och vad? Och nu då??
Ofta äter jag fortfarande, tyvärr. Har gått upp från 54 till 58kilo, vilket känns ENORMT i mina kläder. Meeen, som jag sagt förr, nu ska jag börja träna! Och hitta rutiner. Hitta mig själv. Hitta balans. Tre månader in, men jag har en lång väg att gå denna sommar :)

Kommentarer

Hej Fru Myra, Ja det är

Hej Fru Myra,
Ja det är ungefär nu som det blir lättare. Men håll för guds skull garden uppe, det kan komma ytterligare anfall. Nornikotinet kan slå till vid 150 ungefär.

Tyvärr så får du räkna med att saknaden kommer att vara kvar ett långt tag.

Snart dags för pärleporten!!

Bra jobbat! Visst blir det

Bra jobbat! Visst blir det lättare allt eftersom men som PEB också säger så tar det lång tid innan saknaden försvinner. Undrar om den nånsin försvinner helt? Det kan jag inte svara på ännu.
Jag har också ökat från 54 men till 61! Inga sommarkläder passar och inte vill jag ge upp och skaffa ny garderob. Får bli leggings och klänningar/tunikor i sommar.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se