Har smygit ett tag

Hej igen,
det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg här. Det känns som om loggen tynar bort lite, känns tråkigt, men det kan inte jag ändra. Jag har i varje fall gett mig en belöning till. Jag har glasat in terrassen, just det stället där jag alltid brukade röka min pipa. Slut med det, nu skall här växa vinrankor. Har dessutom smygit över 600 dagar.

Kommentarer

Grattis till alla nikotinfria

Grattis till alla nikotinfria dagar :) Härlig belöning med inglasningen och vinrankorna! Själv gick jag ju ner i arbetstid i höstas som belöning och det har också varit härligt.
Visst är det trist med en tynande logg. Minns att det var likadant förra sommaren då jag och Roxy försökte hålla igång. Vi får hoppas den tar fart igen och speciellt för alla nya som behöver stöttning och peppning.
Ha en fin sommar på terassen och med din odling!

Grattis PEB! Roade mig med

Grattis PEB! Roade mig med att läsa igenom din logg från början. Intressant läsning. Det är jättetråkigt att det är så lite action på loggen.. Men bra Tant Grön att du påminner att det var likadant förra sommaren, då finns det ju hopp om ändring! Kram!

Superdunder grattis

Superdunder grattis

Ååh GRATTIS till alla dina

Ååh GRATTIS till alla dina dagar=).
Härligt med inglasad altan och vinrankor.Låter toppen!
Vilken kämpe och förebild du har varit här på loggen.
Hejja dig./Fanny

Tack alla, jag gillar ljuset

Tack alla, jag gillar ljuset av stearinljusen som speglas i glaset på kvällen. Vinrankorna växer än så länge som satan, typ 1 meter på de sista 2 veckorna. Dessutom stannar myggen på utsidan.

Låter urmysigt! Vi har också

Låter urmysigt!
Vi har också planer på att glasa in altanen.
Men det får isåfall bli nästa års projekt=)

Hallo i glashuset, PEB! Där

Hallo i glashuset, PEB! Där kan du naturligtvis inte tända en pipa. Annat är det i syrenbärsån, da sitze ich under fröne dem Laster, aber sehr kontrolliert. VG, Gesine

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se