Ok första planeringsdagen

Igår rökte jag 20 cigarretter.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Så nu e det dags. Champix är uthämtat, sluta röka (mindly) är nedladdad, se om det fungerar. Har inte haft lust att sluta förut. Har max gjort uppehåll i en vecka. Just nu mår jag uselt av att röka, men man tänker:
äh har redan både kol och lungcancer, ingen idé att sluta, man kan ju bli sjuk om man slutar, hur blir det när man dricker nån öl,
Alla andra röker ju...
Morgonciggen...kaffe.
Luktar gött.

Som nu..har planerat att börja imorgon med champix samt planerat in gym och träning. Så duktigt av mig är värd en cigg, går in å hämtar kaffe, sitter på balkongen i detta nu och skriver här med en cigg och kaffe, fån va stolt jag är att ha planerat detta.

Tänk hur man kan lura sig själv. Redan rökt 4 cigg..
Ska bli intressant nu att se hur det fungerar. Men mår inte bra, konditionen e noll, känner mig hostig och vek.

Måste måste sluta.

Kommentarer

Hejsan! Du SKA känna dig

Hejsan!

Du SKA känna dig stolt som har fattat ett superbra beslut! Det kommer säkert kännas tufft ibland men man har mkt mer att vinna än man först anar. Tycker att jag vunnit så mkt psykiska hälsofördelar jag inte hade en aning om att jag skulle vinna. Som att bli mkt lugnare, bli fri från beroende o allt det medför, kraftigt ökad självkänsla o ett språng ut till ett mkt bättre liv på så många plan. Jag äter också Champix men bara halva dosen pga trötthet. Önskar dig all lycka till med detta o det skulle vara roligt att höra hur det går för dig :)

Kramar Roxy

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se