11 månader idag!

Humör nu: Mycket bra.

Tänk att jag klarade det och att jag kan fira ett år om en månad! Minns skräcken och förväntan då allt startade. Minns hur alla tankar kretsade kring rökning när jag nyss slutat. Nu är det sällan jag tänker på cigaretter för egen del men det kan hända nån enstaka gång. Hur som helst är en tanke inte farlig och den får mig inte på fall.
Fysiskt så har vikten gått upp. 6 1/2 kilo! Men men, den ska neråt när tiden är mogen. Nu har jag i alla fall bestämt att den inte får öka mer och det är väl steg 1. Fluffigare än så här vore inte bra :)
Sen kan jag fortfarande vara lite slemmig och vara tvungen att hosta nån gång. Inte kul men hur skulle det utvecklats om jag fortsatt röka?!
Ha en fin helg alla och stora kramen till mina närmaste ❤️

Kommentarer

Tant Grön Du är ett föredöme.

Tant Grön
Du är ett föredöme. Jättestarkt gjort! Jag önskar dig all lycka i ditt fortsatta rökfria liv
Kram

Åh men stoort grattis kära

Åh men stoort grattis kära du! Det här har du verkligen gjort bra :) Vad kul att du skriver ett eget inlägg, saknar alla gamla på loggen ju! Loggen är ju inte direkt actionfylld just nu lol... Men det går väl i vågor. Själv blev jag lite pipig i andningen efter att ha gått en brant backe med tunga kassar häromdan. Nån sekund också så det var nästan svårt o få luft när jag gick där uppför i värmen. Men symtomen jag har är så jättefå. När jag rökte hostade jag jämt mot slutet, när jag rökte regelbundet vill säga. Samt hade massa slem.. Blä.. Jag är så otroligt glad att jag slutade i tid så att jag aldrig utvecklade KOL. Lycka till med allt nu vännen o önskar dig en toppendag!

Grattis, så skönt att slippa

Grattis, så skönt att slippa Röka! Man blir peppad av att läsa om andras erfarenheter, lika medlidsam är man om någon faller tillbaka, tillsammans klarar vi av detta, vi delar framgångar och motgångar.. Rök och nikotinfri är målet för oss alla

Kram Ruby

Stort GRATTIS!!=) Vilken

Stort GRATTIS!!=)
Vilken kämparglöd!!och vilket föredöme du är!!
Jag joggar som vanligt bakom dig.
Snart är vi i mål..
Hejja hejja...
Kramkram//Fanny

Stort GRATTIS!!=) Vilken

Stort GRATTIS!!=)
Vilken kämparglöd!!och vilket föredöme du är!!
Jag joggar som vanligt bakom dig.
Snart är vi i mål..
Hejja hejja...
Kramkram//Fanny

STORT GRATTIS

STORT GRATTIS

STORT GRATTIS

STORT GRATTIS

Tack snälla ni ❤️

Tack snälla ni ❤️

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se