Första dagen som fri

Igår rökte jag 20 cigarretter.
Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Mycket stort .

Första dagen utan cigg, senaste var igår kväll/natt innan sängen. kl 12:00 idag började huvudvärken smyga sig på. och sitter i än.
I höstas slutade jag röka i en månad 3:de gången efter jag läst Allen Carrs bok. Måste ju vara något jag inte förstår i boken för på mig funkar den inte haha, skämt och sido. var nog en jobbig period att sluta, singel med mycket festande. just då tänkte jag tar nya tag när jag hittat någon och lugnar ner mig lite. sagt och gjort, och nu slog han vad om att vi skulle sluta, från ingenstans i fredags och nu står jag här dag 1 och ska sluta. har rökt lite el cigg utan nikotin, hjälper ganska mycket. vet dock inte om den är bra att använda för att bli av med beroendet? ont i huvudet, trött, lätt irriterad. vill bara sova, samtidigt glad att jag äntligen är fri från nikotinmonstret som sakta dör. en dag i taget och ingen stress så blir det nog bra, så många som lyckats sluta så varför skulle inte jag.

Kram

Kommentarer

Hejja! Svält ut monstret och

Hejja! Svält ut monstret och lycka till :)

Vilket bra vad! Lyckta till,

Vilket bra vad! Lyckta till, till er båda och välkommen hit till loggen. Här får man stöd när man behöver.

Exakt! Du kan du med, bara

Exakt! Du kan du med, bara att stå på dig. Cause trust me, din kropp kommer göra det mesta för att få tillbaka giftet. Men det är rätt ofarligt.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se