Drömmer om cigg

Humör nu: Varken bra eller dåligt. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Efter att ha känt mig lite ur balans och väldigt stressad den senaste veckan, så drömde jag tillslut inatt att jag rökte. Det följer precis samma mönster som förra gången jag var rökfri. Då hamnade jag också i en svacka som varade flera dagar under månad två. Sen drömde jag om cigg och det var som att det släppte. Jag började känna mig i fas igen och var fast besluten att fortsätta på min rökfrihet, och när jag väl började känns mig lugn igen...så tog jag ett återfall.
Nu vet jag att jag Inte får släppa ner garden bara för att jag drömde om cigg och känner mig lite lugnare igen. Det är nu jag måste vara som mest vaksam! Det är nu jag måste påminna mig själv varje dag till varför jag inte vill röka. Första delmålet är 50 dagar, två dagar kvar. Dit klarar jag mig.
Lycka till där ute och kramar till er!

Kommentarer

Jättebra att du är vaksam o

Jättebra att du är vaksam o kan se tydliga mönster. Det är bra att vara lite om sig o kring sig o ta hand om sig själv på ett bra sätt. Stort grattis till snart 50 dar! Det är verkligen en bedrift o det vill man ju inte slänga bort. Stor kram o önskar dig en härlig helg :)

Haha drömde också om att jag

Haha drömde också om att jag rökte efter ett par månader utan. Skuldkänslorna jag fick när jag vaknade alltså. Men det är nog så kroppen rensar det sista. Nu har jag vart utan i 6 månader och rökning, vad är det? så känns det nu. Du kommer känna samma sak snart. 2-3 månader, klarar du förbi detta så blir du fri :)

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se