3:e dagen

Humör nu: Ganska bra. Nikotinsug nu: Ganska litet .

Idag är det min tredje rökfria dag. Allting går bra, men har några problem. Jag är ganska lätt irriterad, har insomnings problem och börjar känna mig förstoppad. Jag har inget direkt röksug, men lite problem med att lära mig in nya vanor, då det blir på många sätt ett nytt liv med mera tid över, som jag inte riktigt vet hur jag ska handskas med. Men egentligen så visste jag ju om allt detta, då jag har slutat förut också. Jag har tidigare varit rökfri som längst i 7-år, men nu varit rökare i 14-år. Det som väckte min vilja att sluta nu, var egentligen många saker, men framförallt att jag var till Läkaren och han misstänkte att jag har fått kol och ska genomgå spirometri inom kort. då är det ju faktiskt en riktig varningsklocka som ringer inom mig. Jag ska försöka komma igång med att motionera och eventuellt börja på gym igen. Det känns skönt att skriva av sig lite tankar. Jag tror verkligen inom mig att jag kommer att klara detta. Ha det bäst där ute, Ni kämpar.!

Kommentarer

Jag sov nästan inget i

Jag sov nästan inget i början. Tänkte efter ett tag det här kommer aldrig vända men vips så gjorde det de. Vi är ett gäng som slutat röka, tränar och peppar varandra på Fb vi har en grupp där vin är rökfria 2017 och dessutom går ner i vikt.
Jag har precis skaffat gymkort

Det här fixar du massa pepp

Tack för peppningen. Skönt

Tack för peppningen. Skönt att veta. Javisst kommer det att bli bättre. Gäller bara att bita ihop. Sov något bättre redan denna natt, nice.

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se