109 dagar rökfri och idag blir det gymkort :)

Humör nu: Mycket bra.

Då min träning eskalerat så jag ligger runt 17-22000 steg per dag känner jag att det är daga för utveckling. Dags för gymkort så förbränningen höjs och jag slipper springa/gå 1,5 mil i skogen vareviga dag dessutom väldigt skönt om det regnar eller blåser. Inte haft gymkort sedan 2003 så det blir en återstart i mitt liv. :)

Jag mår väldigt bra igen, självförtroende på topp, får beröm för min vikt och känner att jag står stadigt på jorden.

Många engagerade i tråden på Fb och så har jag gått med i 2 andra vikttråden så jag har väl hittat ett gemensamt intresse med många.. jag har så otroligt svårt att föreställa mig att jag någonsin kommer börja röka igen samtidigt har jag känt några gånger när jag umgåtts med rökare att jag tänkt jag är så stark nu.. jag skulle klara en cigarett och sedan tänkt det där var ett tvättäkta lurande nikotinmonster.. måste minnas för evigt att de är nikotinmonster som lurar runt hörnen och låter förnuftiga.

Varit på några dejter till och med, oerhört roligt faktiskt. Inte ute på nån dejtingsida alls utan de har bara hoppat upp och ringt mig. Det har stärkt självförtroendet ännu mer så klart för då har jag känt mig lite smickrad. Det absolut bästa med de här som sökt upp mig är att ingen pressar mig.. vi har haft trevligt och när jag sagt jag är inte redo har de fint och försiktigt förstått. Sådana trevliga dejter får ju mig att gå framåt ännu mer.

Nyårslöftena var sluta röka, bli normalviktig, försöka få annat jobb (jobbar på det) och ett till som jag inte säger än :) träningen blev ett extra plus i kanten.

Kram på ET alla och så härligt att se alla nya sluta röka kämpar välkomna i gänget ni fixar det här jag vet det ❤️

Alla ni som skriver hur länge ni varit rökfria ni är mina förebilder jag ska skriva att jag varit rökfri 1000 dagar det ska jag ❤️

Kommentarer

STORT GRATTIS!!!=) Härlig

STORT GRATTIS!!!=)
Härlig läsning=)
Du är grym!
Kram❤

Pärleporten öppnas och in

Pärleporten öppnas och in kliver Ann. Helt strålande.

Jag kommer ihåg hur du kände dig i början. Det verkar funka lite bättre nu!!

Tack ❤️ Peb hihi jaaa Guud

Tack ❤️ Peb hihi jaaa Guud nog minns jag.. ändå var jag rätt städad här på bloggen.. min privata dagbok däremot i 1177 appen haha herregud... p e s t p e s t skrek jag så gott som varje dag nu möter jag världen leende (så gott som jämt) känner i hjärtat att nu är jag mig. Alltid mött världen leende så det här året som varit ska kastad i sopsäcken och glömmas bort utom allt fantastiskt jag gjort det behåller jag i lätta papperskuvert i mitt bagage.. kuverten förseglas med röda hjärtan och ska öppnas när jag ska påminna mig om att det här är JAG ❤️❤️

Hej vännen! Vilka otroliga

Hej vännen! Vilka otroliga framsteg. Jag är verkligen glad för din skull. Kommer bli kanon med gymkort, dels är det kul att gymma, dels måste det va jobbigt att gå så mkt. Tycker du ska verkligen njuta av livet nu o det låter som att du verkligen gör det. Många kramar o stort grattis!

Tack Roxy.. jag hopps

Tack Roxy.. jag hopps verkligen min lilla kris är över och att åren bara rullar på framåt nu. Kram kram och aldrig att jag hade nått hit utan er på denna bloggen ❤️

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se