Glad påsk alla!

Igår rökte jag inte.
Humör nu: Mycket bra. Nikotinsug nu: Inget.

Åh jag är så himla glad! Tänkte att jag bara måste ge ifrån mig nåt livstecken till er som känner mig o säga att jag är rökfri sedan tio dar o att jag mår toppen! Det känns som att jag varit instängd i en dimma o nu är fri. Det är vår. Jag gläder mig åt solen o livet o allt som jag har i livet. Det går otroligt bra för mig just nu på massor av plan. Det ena efter det andra håller på att gradvis lägga sig till rätta o jag tänker knappt på cigaretter o nikotin. Den här gången ska det hålla hela vägen! Kram till er alla kära vänner o medkämpar! O Glad påsk! :D

Kommentarer

Åååå vadhärligt!! 50% trillar

Åååå vadhärligt!! 50% trillar tillbaka efter 3-6 månader, helt ren statistik.. DU hade styrkan att klara av att lämna tillbakatrillarna och tillhöra oss istället <3 vilket de flesta av oss visste att du skulle klara <3 det du har gjort kräver en oändlig styrka att kunna resa sig och backa bandet och hoppa på tåget igen.. glöm den där lilla vurpan i livet nu.. kupén spårade ur men nu är den på rälsen igen och resan du gjort finns alltid kvar <3<3 du skulle kunna göra en föreläsning och tjäna pengar på att berätta om förtvivlan och ångesten du var tvungen att bemästra för att komma tillbaka på spåret igen. Ytterst få hade klarat det du har gjort nu.. du är unik vännen <3

Ann; Tack finaste du för de

Ann; Tack finaste du för de fina orden <3 Jag hör att du talar ifrån hjärtat. Jag har faktiskt blivit tillfrågad om att föreläsa, inte just om detta utan om en massa andra saker i mitt liv. Tror det kommer bli så. TACK för det varma välkomnandet. Stor kram från din vän Roxy.

Så underbart att höra. Du är

Så underbart att höra. Du är på banan igen. Denna gången kommer du att klara det och när det gäller dej så vet vi ju att du aldrig ger upp och det är nog det viktigaste. Jag håller alla tummar jag har och det låter verkligen på dej som att du skall lyckas denna gång.
Använder du Champix? Jag har varit och hämtat ut mina och skall börja med dom så snart som möjligt. Skall iväg på semesterresa snart och eftersom jag inte vet hur jag reagerar på dom så tror jag att jag väntar tills jag är hemma igen.
Nu skall det bara gå!!!

Grattis! härligt! så starkt

Grattis! härligt! så starkt jobbat av dig, det krävs både mod och styrka att erkänna för sig själv o andra att man fallit tillbaka, desto större känns säkert din seger nu!! Njut o var stolt över dig själv
Kram från Ruby

Du är en sann kämpe Roxy och

Du är en sann kämpe Roxy och jag håller tummar och tår att du klarar det nu. Kramis :)

Det är ju precis så! Av och

Det är ju precis så! Av och på, av och på, tills det till slut kanske är för gott. Jag har skrivit i min kalender när jag har slutat och hittar "sluta-röka" datum två gånger under 2012, 1 gång 2013, 1 gång 2014 och två gånger 2015... Hoppas detta nu är sista gången för oss båda :) Kram

Lenina; Tack fina du för

Lenina; Tack fina du för pepp! Jag tror verkligen på dig också o att du kommer lyckas. Champix är verkligen kanon. Jag äter Champix men bara halva dosen. Jag blir så trött om jag tar full dos. Det är nog klokt att vänta tills efter resan. Ska bli roligt att följa dig o se dig sätta igång. Visst är man otålig? Vi fortsätter att ha lite koll på varann tycker jag? :) Stor kram!

Ruby; Tack för de fina orden.

Ruby; Tack för de fina orden. Stor kram <3

Tant grön; Tack! Jag tror

Tant grön; Tack! Jag tror faktiskt att det kommer att hålla nu men vis av erfarenheten att ha varit alltför självsäker förut ropar jag inte hej än. Kramis!

Vilja; Skönt att höra att nån

Vilja; Skönt att höra att nån annan också hållit på o velat o kämpat... och jag vet ju också att det är vanligt. Jag tycker iaf att du är på mkt god väg o jag är i början men tror på mig själv ändå :) Önskar dig allt gott inför framtiden. Det ska gå. Kramis!

Bra kämpat Roxy❤ Den här

Bra kämpat Roxy❤
Den här gången lyckas du.Det finns bara en väg ut mot friheten...
Den NIKOTINMONSTER FRIA =).
Hejja dig!!
Kramis❤

Tack fina Fanny för kärlek o

Tack fina Fanny för kärlek o pepp :) Nolltolerans! ❤️

© Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Stockholms läns landsting. Epost: slutarokalinjen@sll.se